Restaurette Schierzicht

Bekijk ons menu
+31 519 349 200

Welkom bij Schierzicht! 

Als familiebedrijf werken we iedere dag van de week met heel veel passie om jouw verblijf in ons restaurant zo aangenaam mogelijk te maken. Met uitzicht over de haven van Lauwersoog en de daarachter gelegen Waddenzee, is Schierzicht de ideale plek om te genieten van een versgebakken visje! 

Lees meer over ons
Schierzicht Lauwersoog
Haven menu bij Schierzicht

Gewoon lekker eten

Of je nou komt voor een kopje koffie, een versgebakken visje of een Hollandse nieuwe, onze deur staat altijd voor jou open. Onze vis komt rechtstreeks van de visafslag op Lauwersoog. Hier wordt in de avond en in de nacht verse vis aangeleverd door de vissers van Lauwersoog en omstreken. De daaropvolgende ochtend ligt diezelfde vis bij ons in de koelcel. Zo proberen we iedere dag te zorgen dat jij, als gast van Schierzicht, de beste kwaliteit op je bord krijgt. 

Bekijk ons menu

Een multifunctioneel restaurant

We verzorgen graag jouw catering voor feestjes en partijen! Mocht je geen zin hebben om iedereen thuis te ontvangen, dan kun je in ons restaurant terecht. 

Onze zaal is namelijk afsluitbaar en zeer geschikt voor het geven van een besloten feest. Zoekt u een vergaderlocatie? Onze zaal beschikt over een beamer en goede geluidsinstallatie voor bijvoorbeeld een vergadering of een presentatie. Nieuwsgierig naar wat we jou kunnen bieden? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact

Een groen restaurant

Duurzaamheid is voor ons belangrijk. Daarom hebben we zonnepanelen op het dak liggen die stroom genereren voor het bedrijf. Met onze elektrische bakwand maken we de lekkerste gerechten voor u klaar. Bovendien kunnen onze gasten ook gebruik maken van onze groene stroom door onze oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Lees meer over duurzaamheid

Een voorproefje van het uitzicht

Dit uitzicht is een autoritje van je verwijderd,
kom jij bij ons langs?