Virtuele tour

Openingstijden

maandag
09:30 - 19:00
dinsdag
09:30 - 19:00
woensdag
09:30 - 19:00
donderdag
09:30 - 19:00
vrijdag
09:30 - 19:30
zaterdag
09:30 - 19:30
zondag
09:30 - 19:30

Schierzicht

Bij Schierzicht bent u aan het juiste adres voor een visgerecht of plate. Bij ons kunt u kiezen voor diverse menu's welke uitgeserveerd worden op bord, uiteraard is het ook mogelijk uw bestelling mee tenemen in plastic bakjes.

Schierzicht is gespecialiseerd in de ontvangst en bediening van groepen, partijen en evenementen. Bij ons heeft u de mogelijkheid met een grote groep in onze zaal of in privegelegenheid te genieten van diner of buffet. Tevens heeft Schierzicht zich toegelegd op de catering van alle visgerechten. Wij zorgen ook op locatie voor u voor een perfecte samenstelling en een super vers en mooi product. Met Schierzicht biedt u uw gasten het beste aan. Wij zijn zowel particulier als bedrijf graag van dienst om een evenement, vergadering of presentatie tot een groot culinair succes te maken.

Restaurette Schierzicht is te vinden aan de haven van Lauwersoog. Vanuit ons Restaurant ziet u zowel de schepen van de vissersvloot en zomers ook de fraaie schepen in de passantenhaven.

Bij ons is altijd iets te zien. Met uitzicht over de waddenzee is ons restaurant en terras de ideale plek voor u om uit te rusten van een boottocht of een fietstocht of gewoon om te genieten op ons terras, het zicht op Schiermonnikoog onder het genot van een drankje en/of hapje.

Wij ontvangen u graag en hartelijk in ons Restaurant.

Voor meer informatie over bereikbaarheid en openingstijden kunt u kijken onder de knop "informatie" of het contactformulier invullen op de pagina contact.